HVEM ER VI

Solidt håndværk

 

Byggeteam Optikon er startet af Ejvind Langkilde i 2005 og beskæftiger i dag ti dygtige tømresvende og voksenlærlinge.

Byggeteam Optikon startede som tømrersvend og blev senere videreuddannet til bygningskonstruktører fra  BTH i Horsens (1987). Siden har Ejvind arbejdet som entreprise- og projektleder i forskellige virksomheder, hvor han har varetaget opgaver inden for bl.a. tagdækning, glarmesterarbejde, glasalufacader, inventar, butiksinventar, messestande, tømrer- og snedkeropgaver. Fra 1999 til 2005 var han ansat som leder af en tømrerforretning på 10-15 mand med ansvar for salg til egne og nye kunder, projektsalg og byggestyring.

I dag står Ejvind i spidsen for Byggeteam Optikon – Danmarks gladeste tømrer og totalbyg. Vores fokusområder er hovedentrepriser og enkeltstående tømrer- og snedkeropgaver inden for nybyggeri, ombygning og opbygning samt montage.Vores kunder består af både entrepriser og faste kunder fordelt på private bygherrer, offentlige institutioner, industrivirksomheder, arkitekter og ingeniører.

BLIV KONTAKTET

tag 2

Vi bygger med samvittighed

 

I Byggeteam Optikon sætter vi en ære i at møde vores kunder dér, hvor de er.

Tillid, afstemte forventninger og klare aftaler er forudsætningen for alle vores kunderelationer – store som små, private som offentlige. Det samme gælder vores samarbejde med diverse underleverandører.

Når vi bygger med samvittighed, betyder det, at …

  • vi gør os umage med at levere et stykke ordentligt arbejde, vi kan stå inde for, og som vores kunder er tilfredse med
  • vi er nemme at samarbejde med. Vi møder frem på jobbet glade, imødekommende og med en positiv indstilling til arbejdet – også hvis der opstår uforudsete ting
  • vi overholder vores aftaler m.h.t pris, arbejdets indhold og udførsel, arbejdstider mv. Opstår der ting, der muligvis ændrer på aftalen, tager vi snakken med vores kunder FØR, det sker og ikke efter
  • vi møder vores kunder med en reel og ærlig indstilling til arbejdet og siger tingene, som de er. På den måde forstår alle hinanden, har det samme udgangspunkt og undgår ubehagelige overraskelser
  • vi tager individuelle hensyn. Ikke to byggeprojekter er ens, og en arbejdstegning kan nemt opfattes forskelligt. Derfor bruger vi god tid på at snakke med bygherren, inden vi starter op, så alle har samme forventninger til arbejdet, dets omfang, pris og omkostninger.

Som hovedentreprenør stiller vi de samme krav til vores underleverandører som til os selv: De skal have samvittigheden, glæden og ærligheden med i arbejdet.

Vi bruger gerne samarbejdspartnere, som vi kender og kan stå inde for, men undersøger naturligvis også markedet for at få det bedste tilbud på opgaven.

Læs om hvordan et byggeprojekt forløber, når du har Byggeteam Optikon som hovedentreprenør.

Læs mere om dine fordele ved at samarbejde med et medlem af Dansk Håndværk Garantiordning.